Jaren geleden begon ik met een simpele website bestaande uit wat HTML pagina’s. Op een gegeven moment leerde ik PHP en maakte daarin een agenda en een upload/download systeem. Ook leerde ik SQL te gebruiken. Tijdens mijn werk bij Quickwins heb ik veel javascript gebruikt voor het tafelreserveringssysteem, en mijn PHP kennis uitgebreidt. Tijdens een stage heb ik java geleerd, en een web-interface gebouwd m.b.v. java servlets. Ook heb ik ASP.NET geleerd.
In 2020 kwam ik in contact met een CMS: WordPress. Ik heb me bij iConnect in WordPress verdiept. Ik heb ook een aantal websites gecreƫerd bij iConnect. Ik heb ook PHP in combinatie met WordPress geleerd, en plugins geschreven voor WordPress in PHP en javascript.

Vomuz

Paris

Een website waar muziek-informatie word getoond voor leerlingen van muziek-docenten.Hierboven een demo versie. Er worden slechts 3 items getoond van de grote muziek-database lijst.Per liedje word deze info getoond. Als je bijv op de gitaar klikt, krijg je de gitaarpartij te zien (pdf). Op Vocalen MP3 : de muziek word gespeeld.


Dit scherm word getoond als je op "Zang" klikt. Je kunt hier muziek spelen terwijl je de lyrics onderop hebt staan.