Jaren geleden begon ik met een simpele website bestaande uit wat HTML pagina’s. Op een gegeven moment leerde ik PHP en maakte daarin een agenda en een upload/download systeem. Ook leerde ik SQL te gebruiken. Tijdens mijn werk bij Quickwins heb ik veel javascript gebruikt voor het tafelreserveringssysteem, en mijn PHP kennis uitgebreidt. Tijdens een stage heb ik java geleerd, en een web-interface gebouwd m.b.v. java servlets. Ook heb ik ASP.NET geleerd.
In 2020 kwam ik in contact met een CMS: WordPress. Ik heb me bij iConnect in WordPress verdiept. Ik heb ook een aantal websites gecreƫerd bij iConnect. Ik heb ook PHP in combinatie met WordPress geleerd, en plugins geschreven voor WordPress in PHP en javascript.

FP_PostViewer

Paris

Dit is een plugin voor wordpress waarbij ik de manier waarop "custom posts" worden weergegeven configureerbaar maak.
Dit alles werkt zonder dat je betaalde plugins zoals Elementor Pro hoeft te installeren!!

Hieronder: Column options van een single-post weergave. De rode achtergrond op "Aiden 4 jaar" geeft het geselecteerde item weer.


Hieronder: Column options van een multi-post weergave met 2 kolommen.


Hieronder: Content options van een multi-post weergave met 2 kolommen. In de content sectie kun je de tekstkleur, tekstgrootte etc instellen.


Hieronder een voorbeeldweergave op een pagina. De mouse-over item is hier "OffRoadGL" (hier gaat op dit moment de muis overheen. Als je klikt op dit item ga je naar de single-post van OffRoadGL


En op deze manier vul je de database: (dit is maar een gedeelte). Voor deze functionaliteit heb je de "Advanced Custom Fields" plugin nodig, samen met de CPT UI (Custom Post Type UI) plugin.